Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Ultimul rebel" by Lorraine Heath # Book PDF Kindle ePub Free

Ultimul rebel

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Ultimul rebel
  • Author : Lorraine Heath
  • Release Date : January 01, 2016
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2639 KB

Description

William Graves este ultimul dintre ticăloÈ™ii lui Feagan. Fost hoÈ› de morminte devenit medic al reginei, el È™i-a dedicat viaÈ›a salvării semenilor – fiindcă È™tie că nu are nici o È™ansă să se salveze pe sine însuÈ™i. Mai ales când se află în preajma unei lady precum Winnie. ÃŽn ciuda diferenÈ›ei de rang, el nu se poate opune atracÈ›iei năvalnice. Pasiunea lui nu poate fi îmblânzită… nici chiar în faÈ›a pericolelor.
Winnie, ducesă de Avendale, nu a cunoscut niciodată liniÈ™tea până la moartea violentului ei soÈ›. Cu William a descoperit dorinÈ›a arzătoare… È™i puterea vindecătoare a dragostei. Dar acum, confruntată cu trecutul pe care crezuse că-l lăsase în urmă, Winnie trebuie să-È™i sfideze temerile… sau riscă să-l piardă pe bărbatul care îi poate împlini visurile.
Ultimul rebel încheie „Rebelii din St. James”, seria care i-a fascinat pe cititori cu poveÈ™tile aventurilor celor mai doriÈ›i burlaci din Anglia. Iar aceÈ™ti bărbaÈ›i, cu cele mai scandaloase reputaÈ›ii, au dovedit că, pentru femeia potrivită, chiar È™i cel mai încăpățânat rebel o poate fi făcut să o ia pe calea cea dreaptă…


Free PDF Download "Ultimul rebel" Online ePub Kindle